Понеделник, 09 Юни 2014 13:41
Оценете статията
(1 Оценка)

Пробуждане на Озареното сърце- четири дневен семинар воден от Eлена Бъртън. Ново

На вашето внимание ви представяме информация за един интересен семинар, който предстои през месец юли. Водещ е Елена Бъртън, сертифициран учител от Школата на Припомнянето (School of Rememberingна) Друнвало Мелкицедек. Ето какво споделиха с нас организаторите на събитието:


За Елена е чест да сподели с нас това свещено древно познание под формата на четири дневен интензивен семинар, основан на метода на ‘Школата на Припомнянето.

Семинарът ‘Пробуждане на Озареното Сърце’ представя в синтезиран вид доживотните изследвания на Друвало Мелкицедек в областта на човешкото съзнание. Целта на този семинар е да ви помогне да си спомните кои сте в деиствителност. За да започнете да живеете чрез сърцето, вие ще научите една древна техника на медитация, чрез която ще можете да започнете съзнателно да създавате собствената си реалност.

 

Дати на семинара:

 

3 - 6 юли, ДЦ „Слънце“ - гр. Варна


10 - 13 юли, „Есенс Център“ - гр. София


17 - 20 юли, ХЦ Магнолия - гр. Бургас

 

 

 

С какво ще се запознаете:

 

  1. Лечебния кръг и пирамидалната лечебна медитация.
  2. Древната медитация с дъхът на единството.
  3. Благославящия танц на суфите.
  4. Връзката между чакрите/жлезите с вътрешна секреция в мозъка и лъчите от светлина, които се излъчват от човешката глава.
  5. Как да активирате третото си око и своя ореол.
  6. Как да активирате своето светлинно тяло (Меркаба) по естествен начин.
  7. Как да програмирате своята Меркаба и как да създавате външни Меркаби.
  8. Как да влизате в свещеното място в сърцето, където сте едно с всемира.
  9. Как да творите своята действителност от миниатюрното място в сърцето.
  10. Медитации от Синьото Училище на Клодет Мелкицеде.

 

KОЙ Е ДРУНВАЛО МЕЛКИЦЕДЕК?


Друнвало е автор на пет книги, включително „Древните тайни на цветето на живота“, „Да живееш в сърцето“, „Змията от светлина“. Тези книги са преведени на 29 езика и са разпространени в над 100 страни по света.

Друнвало е чест гост в телевизионни предавания и интервюта в интернет и за него се е писало в списания, вестници и книги по цял свят. В продължение на над 30 години той непрекъснато пътува по света (напускал е страната си над 280 пъти), за да предлага своите семинари и да помага на хората по света да разберат интимната си връзка с Бога.

Друнвало Мелкицедек е първият човек от нашето съвремие, дефинирал математично и геометрично човешкото светлинно тяло известно в древността като Меркаба. Той е консултант на международното интернет списание Духът на Маат, което има над един милион читатели годишно.

Друнвало е основател на семинарите Цветето на Живота, които в продължение на десетилетия се разпространяват в над 60 страни. Неговото най-ново и пълно учение се преподава от сформираната през 2011 година Школа на Припомнянето под формата на семинара Пробуждане на Озареното Сърце. Сега работата по глобалното разпространение на този семинар е възложена на сертифицираните учители от тази школа.

Завършил е Университета на Калифорния в Бъркли, специалност Изящно Изкуство. Допълнително е специализирал и в областта на физиката и математиката. Според Друнвало най-важното образование в живота му е дошло след завършването на университета. През последните 30 години той е учил при над 70 учителя от всякакви вероизповедания и духовни школи, което го е обогатило с широк обхват от познания, както и способност за състрадание и вникване в човешката душа. Живее в Седона, Аризона, със своята съпруга Клодет, пет деца и шест внуци.


За регистрация и допълнителна информация с:

Виктория на тел:0887 499 494
Ел. поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

websate: http://theschoolofremembering.net/sor/events/detail/2902.

 

Важно: За допълнителна информация към статията сa прикрепени материали, подготвена специално за семинара.

Последна редакция Вторник, 10 Юни 2014 13:27
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Приложен видео файл

https://www.youtube.com/watch?v=44gF-g0bDMk
Обратно горе