Четвъртък, 02 Юли 2015 06:19
Оценете статията
(1 Оценка)

Честит рожден ден, БАРЕП. Ново

На 01.07.2015 г. се навърши една година от създаването на Българската асоциация за развитие на енергийната психология. Екипа на Мастърмайнд България пожелава на целият екип на БАРЕП безброй постигнати цели, дългогодишно развитие и множество последователи и съмишленици.

 

Българска асоциация за развитие на енергийната психология – БАРЕП е сдружение с нестопанска цел. Основателите му са група ентусиасти, обучавани в чужбина от създателите на техниките от енергийната психология. Тяхната мисия е да приложат в България организационния опит на сродни професионални организации в чужбина, чиито цели са въвеждането на правила при преподаването, сертифицирането на практици, професионалното поведение с клиенти и непрекъснатото обновяване на знанията като гаранция за качеството на професионалната услуга, предоставяна на обществото.

 

Основeн фокус на дейността сдружението е да запознае българската общественост с оригиналните техники от енергийната психология, каквито са Техниките за емоционална свобода (Emotional Freedom Techniques©), Пренареждане на Матрицата (Matrix Reimprinting) и др. и да популяризира ефективността им като нелекарствена алтернатива за физическо и емоционално здраве чрез третиране на психосоматичната симптоматика.

Последна редакция Четвъртък, 02 Юли 2015 06:37
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе