Сряда, 11 Март 2015 11:37
Оценете статията
(2 оценки)

MasterMind Party: Кодът на здравето

 

 

Измина още една успешна парти година, в която ви срещахме с интересни и харизматични личности, отдадени с вдъхновение и страст на своето призвание в областите - личностно развитие, здраве, взаимотношения и духовно израстване.

На 21ви Март 2015 г. ви каним да отпразнуваме нашият 3ти рожден ден и 7ми рожден ден от създаването на ММ България.
Заповядайте заедно да се забавляваме и да потанцуваме в бар „Мело”, от 18.30 ч.


Този път наш специален гост-лектор ще бъде една нежна и очарователна млада дама, която ще ни отведе в дебрите на храненето, генетиката и здравето, за да ни помогне да разберем принципите, по които да изградим за себе си най-ефективно работещ хранителен режим. След като се справя с тежко заболяване преди години, Боряна Герасимова решава да разбере какво в тялото ѝ се е объркало и започва систематично и щателно да разглежда всички научни аспекти на връзката между храната, здравето, превенцията на заболявания и качеството на живот.

В настоящия момент Боряна е предприемач в сферата на нутригенетиката, лектор по здравословно хранене и гост-обучител в Марков Колеж. Тя основава и развива своята компания „НутриГен”, с идеята да помага на хората да изградят начина си на живот според спецификата на своите гени, за да поддържат своето здраве, активност и качество на живот. В предстоящата ни среща Боряна ще ни разкрие начина, по който навиците и личният ни избор определят нашето здраве и качеството ни на живот. Ще ни разкаже и за науката нутригенетика, изучаваща връзката между човешкият геном и храната. Ще разберем:

• Как генетиката в момента преобръща медицината и защо нутригенетиката вече ни дава отговори на въпроси, които даже не сме си задали.

• Как да се спасим от противоречащата си информация за здравословното хранене и на какво да базираме нашият персонализиран здравен кодекс.

• Кои са факторите, влияещи върху здравето и насоки как да ги управляваме.

• Принципи в храненето, които могат ефективно да ни помогнат в постигането на отлично здраве.


Кога: 21.03.2015 /събота/, 18.30 часа
Къде: Клуб Мело
Как: Чрез предварителна регистрация на: http://mastermind.bg/party/
Вход: 10 лв.

Още информация за събитието тук: https://www.facebook.com/events/1444304925861271/Последна редакция Четвъртък, 12 Март 2015 08:01
Tsvetelina Gerasimova

Последни статии от Tsvetelina Gerasimova

Обратно горе