Четвъртък, 16 Януари 2014 20:32
Оценете статията
(2 оценки)

Mastermind party 21: Харизмата и умението да вдъхновяваш.

С вдъхновение и надежди за една още по-успешна, красива и споделена 2014 г, Ви каним да бъдете част от първото за годината MasterMind Party.

 

Темата ни за началото на година е: "Харизмата и умението да вдъхновяваш":

 

1.  Какво означава да сме „свързани със себе си” и как това свързване влияе на начина, по който другите ни възприемат?

2.  Харизмата: божи дар или умение достъпно за всеки?

3.  Кои са елементите на харизматичното представяне или как се създава презентация като перла, как да танцуваш с аудиторията и как да разбереш кога да спреш?

 

Наш специален гост-лектор ще бъде Емилия Илиева-Крайнова - управител на Communication Academy, обучител по ненасилствена комуникация и емпатия и водещ на курсове за емоционална интелигентност. Тя трудно се описва с малко думи. Многолика и търсеща личност, Емилия споделя, че мисли за себе си като калейдоскоп – накъдето и да завъртиш стъкълцата от живота си те се пренареждат в пъстри цветя. В публичното пространство най-често я свързват с метода на ненасилствена комуникация (https://www.facebook.com/NonviolentCommunicationBulgaria), който вече 10 години неуморно популяризира в България и напоследък със създадената и управлявана от нея Communication Academy (www.communication-academy.eu).

 

Поканихме Еми (както всички я наричат) да ни разкаже за харизмата като автор и водещ на семинара „Харизматичният презентатор”:  (http://communication-academy.eu/предстоящи-събития/харизматичният-презентатор/). Повече за Емилия Илиева - Крайнова може да прочетете от интервюто, което специално подготвихме за вас.

 

Очакваме ви на 21.01.2014 г. /вторник/, в Morgan's Bar на бул. Александър Стамболийски 41. Важно е да споменем, че от този месец променяме часа на срещата, вече ви каним в 19.00.

 

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/ за да Ви добавим в списъка с гости.

 

Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители. В случай, че не се регистрирате предварително ще можете да влезнете на партито срещу 15лв.

 

С нетърпение и удоволствие ви очакваме на първия за 2014 година 21-ви!

Последна редакция Четвъртък, 16 Януари 2014 21:04
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе