Петък, 18 Януари 2013 13:27
Оценете статията
(0 оценки)

Mastermind Party : Силата на моят дизайн

 

Скъпи приятели,

Нима има човек, който не би искал да знае как да взима правилните решения без да прави компромис със себе си? Да разбира себе си и нуждите си по-добре? Да разчита знаците и посланията на вътрешния си глас? Един от най-съвременните пътища към това познание е системата Human Design, която все повече набира популярност и в България.

Каква е ползата от Human Design ще научим на следващото парти на Mastermind Bulgaria. Срещата няма за цел да преподава науката и в резултат да си тръгнем теоритично обогатени - не е лекция, а има практическа насоченост, за да можем да се обогатим и да разберем как може да се промени животът ни, ако опознаем и живеем съобразно уникалния си личен дизайн.

Наш специален гост ще бъде Нина Райчева http://nina-ray.com/, консултант по щастие и коуч, както и обучаващ се анализатор в системата Human Design към Международното Училище по Human Design. През последните 4 години Нина се доказа като успешен водещ на практически трансформиращи семинари за личностно развитие в България. Тя ще ни разкаже за основните понятия в системата Human Design, които могат веднага да се приложат в ежедневния живот. Някои от темите, които ще разгледа, са:
- Тип: Какво на практика представляват различните типове и как да се отнасяме към другите в живота си спрямо техния тип;
- Стратегия и Авторитет: Какво на практика означават думите Стратегия и Авторитет? Как да ги прилагаме в ежедневния си живот, така че да сме сигурни във всеки един момент коя е следващата крачка за нас и как да вземаме правилните решения, да се чувстваме добре със себе си и живота си и да не срещаме препятствия;
- Как ни влияят другите и как ние влияем на тях - спрямо уникалният ни личен Хюман Дизайн;
- Каква е разликата между Емоционален и Неемоционален тип;
- Как да бъда себе си във взаимодействието си с околните;
- Проявлението на NOT SELF в живота ни и как да го разпознаваме.

Препоръчваме Ви да посетите сайта http://jovianarchive.com/get_your_chartкъдето след въвеждане на рождените си данни ще получите своята уникална human design карта, която е добре да разпечатате и да носите на партито, за да можете да извлечете максимална полза, да разберете по-добре някои неща за уникалната си лична карта, да чуете най-важното за вашия тип, стратегия и авторитет, както и да зададете своите въпроси за личния си дизайн.

Очакваме ви на 21.01.2013 г. /понеделник/, в Morgan's Bar на бул. Александър Стамболийски 41, начало 20.00 часа.

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/ за да Ви добавим в списъка с гости.

Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители. В случай, че не се регистрирате предварително ще можете да влезнете на партито срещу 15лв.


С нетърпение и удоволствие ви очакваме на първия за 2013 година 21-ви

 

 

Последна редакция Петък, 18 Януари 2013 13:31
Mastermind Team

Последни статии от Mastermind Team

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе