Понеделник, 16 Май 2011 09:56
Оценете статията
(4 оценки)

Методът СИЛВА : Биологична обратна връзка

Умът може да ни разболее, а също може и да ни излекува - това е едно от най-важните открития на 20-ти век. Все повече хора започват да разбират, че когато човек промени душевната си нагласа, тялото му съответно се приспособява. Ако знаете как, можете да използувате ума си и постоянно да изглеждате лъчезарни и здрави, имунната ви система да работи добре и да поддържате енергията си на високо ниво.

 

Можете да използвате ума си, за да се освобождавате бързо от досадни здравословни проблеми като настинки, главоболия, хронически болки и страдания. Ако знаете как, можете да го използвате дори, за да помогнете на специалиста, който се грижи за здравето ви, да ви избави например от такива сериозни заболявания като рака. А можете да използвате ума си, за да помогнете от разстояние на другите да се радват на същите преимущества, дори без те да знаят за това. Звучи невероятно? Но това са научнообосновани факти.

Сега науката признава, че умът ви може да планира в сферите на разума и да въздейства на материята. Неотдавна в една чуждестранна лаборатория няколко души са успели съзнателно да увеличават и намаляват електрическата активност на кожата на други хора в съседна стая, отдалечени на 20 метра. И те дори не са били специалисти - просто обикновени хора с различни професии. В друга лаборатория - фондацията Бакстър в Сан Диего, Калифорния, изследователи са успели да демонстрират (в присъствието на писателя Робърт Стоун), че човешката мисъл може да влияе на клетките на човешкото тяло през една стая.

Такива експерименти показват, че вие и вашите приятели можете да живеете по-дълго, по-щастливо, с по-добро здраве, ако знаете как да контролирате собствения си ум.


Вашият мисловен компютър ръководи тялото ви
!!Методът Силва ви разкрива как да впрегнете кибернетичните си мозъчни сили, подобни на компютърни, за да си осигурите по-добро здраве и да увеличите умствените си функции. След като прочетете книгата, вие ще знаете как да не допускате собствения ви ум да ви разболява. Ще знаете как да се изолирате от стрес, как да разрешавате здравни проблеми и как да помогнете на лекаря си да ви излекува.

Ние се учим да се чувстваме зле на много ранна възраст. За това всъщност сме програмирани с идеи като: „Ако намокриш краката си, ще настинеш". Мозъчните ни неврони приемат такова програмиране като указание, като заповед, на която да се подчинят. Така подобно съобщение става предсказание, което се самоизпълнява.

Наблюдаваме как другите се разболяват. Представяме си, че се случва и на нас. Това се нарича тревога. Тревогата също програмира. Представите, които умът ни съхранява,, също действат като команди за подчинение. Нашите мисли и думи стават програматори. Отрицателните мисли и изрази на чувства се превръщат в отрицателно или нежелано програмиране. Положителните мисли и изява на чувства се превръщат в положително или желано програмиране. Отрицателното програмиране поражда нещастие, неуспех, лошо здраве. Положителното програмиране предвещава щастие, успех и добро здраве.

Ако сте програмирани да мислите отрицателно, вие сте в клопката на отрицателен модел. Ако не промените програмирането си. ще си останете същите. Ето защо хора, които искат да са здрави, все още изпълват нашите болници. Необходимо е те да се препрограмират.

Вашето програмиране се превъзмогва в трудна битка. Ако не смените програмата, може и да се промените временно, но рано или късно пак ще се върнете към програмираното си поведение. За промяна е необходимо препрограмиране.

Ако се даде за пример храненето промяната не означава преминаване на някой нов режим за определено време. Това се нарича „ минаване на диета". Но малко хора могат да останат постоянно на диета. Когато приключат с диетата и се върнат на предишните си програмирани начини на хранене, те обикновено си възвръщат теглото, изгубено по време на диетата. Необходимо е да препрограмират навиците си на хранене. Отрицателно програмиране, което причинява болест, може да се спре с ново, положително програмиране.

Източник : http://www.lekar.bg


Последна редакция Понеделник, 16 Май 2011 10:18
Mastermind Team

Последни статии от Mastermind Team

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе