Детето в мен

 

Здравейте, Приятели,

Mastermind Party е специално събитие, създадено за специални хора. Искаме да направим преживяването наистина стойностно за всеки един от вас.   MasterMind Party събитията са предназначени за всички позитивни и щастливи хора, които избират познанието пред невежеството, любовта пред страха, ентусиазма пред апатията, възможността да сбъднат мечтите си и лудостта да повярват, че могат да променят света!

Искаме тези данни за да ви опознаем, защото всяко Mastermind Party, тряба да Ви дава достатъчно много, лично за Вас.

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход на събитието е ако се регистрирате тук и Ви има в списъка с гости.
Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители.

 

Регистрирам се за първи път

Вече присъствах на Mastermind Party (продължи към новия въпрос)

Виждате, че всички полета са задължителни! Това не е случайно. Mastermind Party събитията не са партита за запознанства, не ни интересува на колко години сте, не ни интересува професията Ви, не ни интересува, нито позицията Ви, нито икономическия Ви статус.

За нас е важно да съберем истински, търсещи, активни, амбицирани и позитивни хора, които знаят какво правят и къде отиват! И нека всеки месец да се събираме заедно и докато получаваме позитивни емоции, знания и се забавляваме, заедно да променяме света! Защото можем! Защото искаме!

Пожелаваме Ви страхотен ден,
Mastermind Team