Петък, 08 Април 2016 14:45
Оценете статията
(0 оценки)

“Детето в мен” Ново

На 21-ви Април 2016 г. ви каним на едно необикновено МастърМайнд парти, което ще ви отведе в детството, времето на непосредственото общуване, ще ви върне към радостта и смисъла в живота. Ако сте уморени, или искате да направите списък на мечтите си отново и да полетите високо, да бъдете по-изобретателни, усмихнати и щастливи, тогава ще се радваме да бъдете с нас. С детско въодушевление и ентусиазъм, чрез техники от съвременната психология и психотерапия, водещата ПранаАнна, ще ни запознае с основания от нея семинар-практика: „Детето в мен“ и ще ни поведе на вълшебно пътешествие към себе си, в търсене на истинско си аз, ще ни насочи как да се свържем с най-верния водач - нашата интуиция. Заедно ще си зададем въпроси като: “Знаем ли какво всъщност означава “успехът”? А какво е  “промяната”?...Нужна ли ни е тя? Защо? Нима смe забравили “Кое е автентично ни “аз”, къде е силата ни?”….

 

Когато любовта е водач, общуването е дар...

Търсейки себе си ние опитваме много нови неща, сменяме работа, приятели, партньори, но често оставаме неудоволетворени. Постененно разбираме, че светът не може да удоволетвори тази наша вътрешна жажда за живот и промяна. И тогава идва моментът на трансформация, търсне и ново раждане. Някои го наричат житейска криза, други търсене, трети просветление...

Но е важно да знаем, че промяната е в наши ръце, защото  силата е в нас самите. И само ако се обърнем навътре, можем да я открием. И за да се чувстваме добре, ние трябва да й се е доверим и преживеем дори и простите неща, по нов удоволетворяващ начин. Това може да е наш скрит талант, наша болка, непроявени качества, “забранени” чувства.  Чрез Семинара “Детето в мен” Анна ни насочва да се свържем отново с нашите мечти и скрити части на аз-а. Така ние отново разбираме, че за да сме щастливи и успешни е необходимо да бъдем на първо място цялостни и да се приемем, такива каквито сме, без да се осъждаме.

 

За водещата ПранаАнна

След над 15 години практика и работа като IT консултант в корпоративния свят тя пренасочва своите умения и развитие в нова посока - на изявя на таланта и преоткриване на личностния потенциал. Фолклорен изпълнител и водещ на множество събития и програми, Анна е Магистър-консултант със специалност “Артистични психосоциални практики”, сертифициран водещ по:

- Енергийна психология

- Фамилни и системни констелции

- Интегративно дишане

- системи за лична работа и самопомощ

Работила е с групи в цялата страна. Чрез нетрадиционния й подход на работа и професионализъм тя се превръща в незаменим водач към ново светоусещане и поведение на позитивна промяна.

 

За семинара „Детето в мен“:

Чрез участие в семинира “Детето в мен”  се свързваме с нуждата от промяната в живота си. Да се промениш означава да действаш, да живееш и да се чувтваш по нов начин. Промяната не става като четеш повече, нито пък като просто живееш здравасловно. В разширената програма чрез множество практики, преживяваме себе си и стигаме да “осъзнаване”.  Това е и пътят на семинара. Това е семинар за търсене на визия, за намиране на изгубени ключове към себе си. Това е време за излизане то комфорта и навлизане в творческото пространство на Аз-а. Понякога е неудобно. Но какво по-хубаво от това да отидем отново на “мястото” вътре в себе си, където да  се развиваме и да растем? Защото наше задължение е да  проявяваме себе си в най-пълната си форма, по-най-красивия начин и да изхвърлим вярвания и клишетата, които ни спират по пътя. Това ще ви даде участието в Семинара “Детето в мен”. Той е едно очарователно и красиво пътуване към себе си. Мястото, където започва творческтото пространство от Детето в мен.

 

Контакти и линкове

За повече информация моля вижте:

http://pranaana.blogspot.bg/

https://www.smore.com/11jmm

Групи във фейсбук: The child in me/ Детето в мен

Или се обадете на телефон 088 00 32 32

Предстоящ семинар "Детето в мен":

https://www.facebook.com/events/1687559488198569/

http://yogamandala.net/events/workshop/

 

Кога: 21.04.2016 /четвъртък/, 19.00 часа
Къде: Клуб Мело, ул. Малко Търново 2
Водещ: Лилия Иванова
Как: Чрез предварителна регистрация на: :http://mastermind.bg/ party/
Вход: 10 лв.

 

 

Последна редакция Сряда, 13 Април 2016 08:47
Tsvetelina Gerasimova

Последни статии от Tsvetelina Gerasimova

Обратно горе