Сряда, 09 Март 2016 10:18
Оценете статията
(0 оценки)

"Да заОбичаш себе си" Ново

На 21-ви Март 2016 г. ви каним да отпразнуваме заедно 4-тия рожден ден на MasterMind Party и 8-мия рожден ден от създаването на MasterMind Bulgaria. Заповядайте заедно да се забавляваме и да потанцуваме в бар „Мело” от 19.00 ч.

Наш специален гост-лектор ще бъде вдъхновяващата Лидия Петкова - мотивационен лидер и лайф коуч. Тя е създател на програмата “Да заОбичаш Себе Си” и помага на хората да намерят и пресътворят най-добрата версия на себе си!

 

Лидия ще сподели с нас своите собствени преживявания и открития по пътя на разгръщането на себе си, на базата на опита си, след като самата тя преминава през житейска драма и първоначалния шок на осъзнаването, че всъщност не се обича. В този период тя преминава през приемането на себе си, такава каквато е, опознаването на истинската нея, и накрая – влюбването й отново в себе си.

Защо е нужно да се обичаме?

Защото това е нашето естественото първоначално състояние, с което се раждаме, но после губим поради ред причини – възпитанието на родителите ни, обществото, училището, телевизията, църквата...

Защото ако не обичаме себе си, няма да можем да постигнем нищо, винаги ще се самосаботираме и ще поставяме пречки пред това да живеем живота, който искаме.

Защото ако не обичаме себе си, то ние сме влезли в цикъла “жертва-агресор” и или сме жертви на всички и на всичко и някой и нещо друго управлява живота ни, или сме агресивни и се превръщаме в егоцентрици и живота ни е пълен с ненавист.

Защото ако живеем живот без любов към себе си, винаги в услуга на другите, винаги подчинявайки се на обстоятелствата, ще пропуснем шанса си да дадем на света онази скъпоценна частица, която ние сме дошли да дадем – себе си!

Защото само обичайки се можем да се превърнем в най-добрата, пълноценна и удовлетворена своя версия!

Темата включва няколко етапа на личностна работа и осъзнаване:

- Опознай себе си;

- Приеми себе си;

- Заобичай себе си.

 

  • Ще чуете личната история на Лидия, която може да вдъхнови и вас да се превърнете ог Жертва в Победител.

  • Ще научите техники, с които можете да започнете да връщате самочувствието си и да повишите самооценката си.

  • Ще поговорим свободно върху това защо е важно да осъзнаем, че себе-омразата е навсякъде и ние сме част от това, независимо дали го осъзнаваме или не. И как да излезем от това състояние и да върнем вътрешния си мир.

  • Ще побеседваме, ще си поговорим и ще посподеляме, за да открием заедно истината за любовта към себе си

 

Лидия Петкова определя себе си по-скоро като “спътник” по пътя на съкровеното търсене и намиране на себе си на хората, на които помага. Това е нейното призвание. Това е мисията й. За нея водещо е убеждението, че има един по-добър свят, който чака да си го сътворим. И тя има своята уникална роля в създаването на този нов и по-добър свят. Нейната мечта е да види един свят, в който всеки си е спомнил кой е, защо е тук и е реализирал своя уникален талант. Подарил е себе си на другите и на света. Вярва, че ние сме подаръка за този свят, стига само да успеем да си спомним какъв точно подарък носим, да повярваме и да го разкрием.

 

Личната й трансформация започва, когато осъзнава, че противно на убеждението й не обича себе си. Никак! Тогава започва нейната истинска промяна и осъзнаване на това коя е и защо е тук. Кой е нейният подарък за света. След години опознаване на себе си, вътрешна работа и не лека трансформация, сега мисията й е да споделя това знание и опит с нас. Нейното призвание е да помага да преоткрием, припознаем и преродим себе си! За един нов живот! Пълен, щастлив и хармоничен! Живот с любов към себе си!

 

Затова тя създадава вдъхновяваща и мотивационна програма “Да заОбичаш Себе Си”.

 

Контакти и линкове

Лидия Петкова – вдъхновяващ и мотивационен лидер и лайф коуч

Интернет страница: www.lydiapetkova.com

Facebook страница: Lydia Petkova Life Coach

e-mail адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

телефон: 0899916852

 

Къде: Клуб Мело, ул. Малко Търново 2

Водещ: Лилия Иванова

Как: Чрез предварителна регистрация на: :http://mastermind.bg/party/

Вход: 10 лв.

Кога: 21.03.2016 /понеделник/, 19.00 часа

Последна редакция Сряда, 09 Март 2016 10:43
Tsvetelina Gerasimova

Последни статии от Tsvetelina Gerasimova

Обратно горе