Понеделник, 01 Февруари 2016 11:13
Оценете статията
(1 Оценка)

Дао – „работилница“ за здраве и радост. Как да трансформираме отрицателните емоции в положителни? Ново

Скъпи МастърМайнд приятели,

На 21.02.2016 г. /неделя/ предстои да си за говорим Дао – „работилница“ за здраве и радост. Как да трансформираме отрицателните емоции в положителни?

Иван Петков e сертифициран инструктор към даоската система „Universal Healing Tao”, създадена от майстор Мантак Чия. За него да живееш, означава да се движиш и да се радваш. Всички казваме, че ни липсва време за хубавите неща, но в действителност ни липсва енергия, жизненост, сила.
Иван усилено се занимава с Тай Чи Чуан, сертифициран масажист е и специализира Чи Ней Дзан – енергиен масаж на вътрешните органи. Хоби са му латино танците – салса, меренге, бачата, кизомба. По професия e маркетинг специалист, който съчетава всички принципи, научени от даоските практики, бойните изкуства, масажите и танците в своята професия.
С удоволствие споделя своя опит в това как да бъдем по-естествени, жизнени и да можем да се радваме повече, все неща, които можем да споделим с любимите ни хора.

Независимо от епохата, обществото и културата, животът и дълголетието са двете най-ценни за всеки човек неща. Те са основната предпоставка, без която всичко останало, към което всеки от нас се стреми, губи смисъл или е невъзможно. Животът е най-голямата ни ценност! След здравето и дълголетието идват другите ценности като щастие, любов, късмет и всички останали хубави неща, които също си пожелаваме често. Но как да постигнем всичко това? Древните даоските майстори дават отговор на този въпрос чрез своята система от практики за поддържане на физическо, емоционално, ментално и духовно здраве.

https://www.facebook.com/groups/daobg

Кога: 21.02.2016 /неделя/, 19.00 часа
Къде: Клуб Мело, ул. Малко Търново 2
Как: Чрез предварителна регистрация на: http://mastermind.bg/party/
Вход: 10 лв.

Вижте повече за проекта MasterMind на: www.mastermind.bg

Последна редакция Понеделник, 01 Февруари 2016 11:29
Tsvetelina Gerasimova

Последни статии от Tsvetelina Gerasimova

Обратно горе