Сряда, 02 Септември 2015 11:47
Оценете статията
(3 оценки)

Когато името ти говори (или защо и как да развиваш личната си марка)

Личната марка е асоциацията за нас, която хората имат, когато чуят нашето име. И това, за което си говорят за нас, когато не сме с тях.

 

Знаете ли, че всеки има лична марка, но не всеки съзнателно я управлява?

 

Не е задължително да сте публична личност или да търсите кой знае каква популярност. Личната марка е абсолютна необходимост, когато става дума за привличане на бъдещи работодатели, клиенти, последователи. Защото това да сте добри в това, което правите, не е достатъчно. Трябва подходящите хора да го узнаят, по подходящия начин.

 

Заповядайте на 21 септември, от 19.00 часа, в клуб Мело, за да чуете кариерния консултант и коуч Лили Георгиева, която от пет години развива личната си марка и помага на клиентите си да правят същото, без значение дали търсят по-голяма удовлетвореност на настоящото си работно място, планират кариерна промяна в нова компания или нова професия, или пък работят за себе си и искат да достигнат до повече клиенти, които да останат доволни и да привлекат още такива.

 

Тя ще ви разкаже за:

  • Какво е (и не е) личната марка;
  • Ползите в професионален план от това да я развиваме;
  • Въпросите, на които да си отговорим, преди да създадем/ развием личната си марка;
  • Принципите, на които да отговаря личната марка;
  • Ролята на личната история в изграждането на нашата марка;
  • Използване на социалните мрежи за развитие на личната марка;
  • Развитие на личната марка офлайн, в реалния живот;
  • Лични примери от изграждането на личната марка на Лили и на нейни клиенти;
  • И още нещо...:)

-

В момента Лили развива собствения си бизнес насочен към подпомагане на жените ( и не само J) за това да открият или създадат тази кариера, която ще им носи радост и удовлетворение, в унисон с това, което са и това, което е важно за тях.

 

Лили е сертифициран кариерен консултант (GCDF), магистър по управление на човешките ресурси и НЛП практик. Има над 600 часа зад гърба си в консултиране на служители на български и международни компании, както и индивидуални клиенти, от майки с малки деца, които търсят кариерна промяна, до мениджъри на компании, които искат да развиват себе си и екипите си.

 

Това, което й носи най-голямо удовлетворение, е да види клиентите си по-уверени, по-осъзнати, познаващи силните си страни и областите, които искат да развият, по-енергични, организирани и действащи в посоката, която са си набелязали.

 

Можете да намерите Лили във Фейсбук: https://www.facebook.com/lilliegeorgieva

 

Кога: 21.09.2015 /понеделник/, 19.00 часа
Къде: Клуб Мело, ул. Малко Търново 2
Как: Чрез предварителна регистрация на: http://mastermind.bg/party/
Вход: 10 лв.

Последна редакция Сряда, 02 Септември 2015 12:05
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе