Вторник, 17 Февруари 2015 16:19
Оценете статията
(1 Оценка)

MasterMind Party: Любовта и закона за привличането с Милена Родригес

На 21-ви февруари, в месеца на любовта, екипът на МастърМайнд България ви е подготвил среща с чаровната и обаятелна Милена Родригес. Тя ще ви изненада с една лекция с ясни и точни отговори на сложни въпроси като “Какво кара даден човек да бъде привлечен към мен или аз към него?”, “Как да накарам близките си да ми дават повече любов и уважение?”, “Защо някои хора са популярни и харесвани, а други не чак толкова?”. Консултантката по успешни връзки и авторка на бестселъра “Любовта - какво не знаем за нея” Милена Родригес ще ви помогне с конкретни и приложими насоки, които могат да преобразят не само вижданията ви за любовта, но и късметът ви в нея.

Милена Родригес (по баща – Милена Динкова) е консултант по успешни връзки. Тя помага на стотици хора да открият радостта от леките и позитивни отношения – едновременно и в личния, и в професионалния им живот.

Изнася лекции, участва в семинари и дава консултации, които помагат на хората да изградят щастливи отношения в любовта и работата си. Редовно коментира проблемите на междуличностните контакти в телевизионни предавания като „Преди обед“ по Би Ти Ви, „Апартаментът“ с Марта Вачкова по БНТ, „Ники Кънчев под наем“ в Нова телевизия, „Споделено с…“ по ТВ 7 и др.

Кога: 21.02.2015 /събота/, 18.30 часа
Къде: Studio 5, НДК
Как: Чрез предварителна регистрация на: http://mastermind.bg/ party/
Вход: 10 лв.

Още информация за събитието тук: https://www.facebook.com/events/662447677210373/


Последна редакция Вторник, 17 Февруари 2015 16:25
Tsvetelina Gerasimova

Последни статии от Tsvetelina Gerasimova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе