Неделя, 16 Март 2014 05:10
Оценете статията
(3 оценки)

Mastermind party 23: Две години ЗаЕдно с "Въздействащата сила на емоциите".

Прекрасни приятели на МастърМайнд идеята и партитата,

 

Неусетно се изтъркули още една година и ето че дойде време на 21-ви март да отпразнуваме 2-рия рожден ден на ММ парти и 6-тия рожден ден от създаването на ММ България. Изключително горди сме, че можем да споделим този празник с вас - нашите съмишленици, последователи, приятели. Каним ви да посрещнем заедно първа пролет на емблематичната дата 21.03.2014 г., когато ще отпразнуваме с много вълнение и позитивно настроение нашия празник. В този чудесен празничен за нас ден ще има много емоции, подаръци и изненади.


Специално за събитието сме поканили едни много цветни и интересни личности, наши прекрасни и вдъхновяващи приятели, които ще ни заредят с много нови знания и ще направят празника ни много ценен и запомнящ се. С удоволствие ви представяме нашите парти гост-лектори Александър Йосифов и Светлана Маркова. Те са подготвили за нас темата  "Въздействащата сила на емоциите".


Прекрасната и сияеща Светълка, както я наричат всички близки до нея хора, е консултант по личностно развитие в Марков Колеж. Тя е психолог с три магистратури-клинична и консултативна, социална и политическа и организационна психология. Сертифицира се в Интегрален коучинг. Светълка е натрупала опит в обучения за лична ефективност за организации работейки за фирма "Ликора" ООД.

 

Лъчезарният и магнетичен Алекс е консултант по лична ефективност в Ликора. Той е бакалавър по мениджмънт и финанси. Призвание и страст обаче той открива в работата си с хора, където работи за тяхната реализация и създаване на значим принос. Част от темите, които го интересуват са лидерство, комуникация, емоционална интелигентност и други.

 

Искрено вярваме, че за всички вас ще бъде интересно да разберете повече за това как да станете емоционално по-интелигентни. Ще си поговорим за движещата сила на емоциите и тяхното влияние върху нас и взаимоотношенията ни с околните. Ако сте любопитни какво ви очаква, не се колебайте, а веднага си запазете в календарите датата 21-ви март. Обещаваме ви, че няма да съжалявате да прекарате петъчната си вечер с нас.

 

Заповядайте на 21.03.2014 г. /петък/, в бар Morgans на бул. "Александър Стамболийски" № 41. Каним ви в 19:00 ч. Начален час на лекцията: 19:30 ч.


Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/ за да Ви добавим в списъка с гости.


Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10 лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители. В случай, че не се регистрирате предварително ще можете да влезнете на партито срещу 15 лв.


С много нетърпение и безкрайно удоволствие ви очакваме на 21-ви март - за да отпразнуваме заедно 2-рия рожден ден на ММ парти и 6-тия рожден ден на ММ България!

Последна редакция Неделя, 16 Март 2014 05:51
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе