Вторник, 04 Февруари 2014 07:55
Оценете статията
(1 Оценка)

MasterMind Party 22: Работа в екип.

Скъпи приятели,

Предстоящото ни февруарско парти ще бъде вдъхновено от магнетичния и енергичен д-р Венцислав Стоев, който част от вас вече добре познават от миналите ни събития.

Д-р Стоев е първият зъболекар в България, който има второ висше образование – психология. Вследствие на своите знания той въвежда различните психологически методи в комуникацията с пациенти. Работата му в тази посока го вдъхновява за написването на две книги, свързани с ефективната комуникация с пациенти, които са първите с подобна насоченост в България. Д-р Венцислав Стоев е известен лектор по темите свързани с комуникацията, като често изнася лекции по комуникация и в Русия.

На 21.02.2014 г. д-р Стоев ще ни разкаже какви са основните принцип на работата в екип и чия е отговорността за внедряването на екипната култура в организациите. Всички  знаем, че в един екип има различни роли, които са свързани от една страна с професионалните ни умения, а от друга с индивидуалността и характера ни. Кои са тези роли, какви са техните позитивни и негативни страни, по какъв начин допринасят за създаването на благоприятна екипна среда, как да общуваме помежду си и да се справяме с конфликтните ситуации в екипа ще разберете на предстоящото МастърМайнд Парти.

Вече знаете:
Очакваме ви на 21.02.2014 г. /петък/, от 19.00 часа в Morgan's Bar на бул. Александър Стамболийски 41. 0. Начален час на лекцията: 19.30.

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/ за да Ви добавим в списъка с гости.

Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители. В случай, че не се регистрирате предварително ще можете да влезнете на партито срещу 15лв.

С нетърпение и удоволствие ви очакваме на 21-ви!

Последна редакция Вторник, 04 Февруари 2014 08:18
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе