Понеделник, 14 Октомври 2013 07:29
Оценете статията
(1 Оценка)

Mastermind Party : Homo ludens или Играещият човек.

Играта е заложена у животните и човека, без значение какви са и каква е възрастта им. Детето играе от момента в който се роди, а възрастният човек продължава да играе, но играчките му са други – колата е по-голяма и се движи с бензин; листата, с които си купуваше кюфтета от кал сега са заменени с остойностени хартийки, с които си купуваме кюфтета от месо; от пистолетите не летят капси, а истински куршуми, а децата ни заменят куклите от детството и т.н. До голяма степен ние си оставаме пораснали играещи хора – homo ludens.


Петър Петров – създател на своята реалност, психолог, дипломиран магистър по „Психология на управлението”. Има международно признати квалификации за “Кратки подходи за работа с личностния потенциал” и “Кратки подходи в психотерапията”. Сертифициран хипнотизатор, инструктор по Йога на смеха, треньор по груповодинамичен психотренинг и организационно поведение и фокусирана към решения ресурсология и фокусиран към решение коучинг. От началото на 2008 година експериментира с множество техники за развитие на личностния потенциал като: Коучинг, Симорон, НЛП, театрални, музикални, говорни и танцови импровизации, въртене на огън, пътувания в минали животи и др. Той работи и индивидуално с клиенти, които все повече осъзнават, че те създават света, в който живеят! Петър е ученик на Алексей Бъчев (съ-автор на бестселъра „Живота може да е чудо“) и ко-водещ в някои негови семинари и обучения.

 

На предстоящото парти Петър ще ни провокира да помислим заедно кои са игрите, които най-често играят хората. Ще се опита да ни представи няколко модела на мислене и поведение, които най-често играем в ежедневието си. Ще изиграем заедно няколко забавни игри, които да подпомогнат осъзнаването и разчупването на нашите модели на мислене и поведение. Играенето на играта е приятен начин да идентифицираме правилата на играта, която наричаме „Живот“. Петър Петров вярва, че когато човек научи правилата на играта, той става господар на тази игра, че живота ни е създаден да се движи по възможно най-малкото съпротивление и, че единственото което можем да направим е да играем играта осъзнато, без да се пречкаме на живота ни да се случва. За финал госта ни обещава да ни даде конкретна, много лека техника как да играем играта, наречена живот, като продължим да бъдем осъзнати „играещи хора“.

 

Очакваме ви на 21.10.2013 г. /понеделник/, в бар Morgan‘s на бул. "Александър Стамболийски" № 41, точно в 20.00 часа.

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/ за да Ви добавим в списъка с гости.

Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10 лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители.

Последна редакция Сряда, 16 Октомври 2013 10:43
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе