Неделя, 16 Декември 2012 21:54
Оценете статията
(0 оценки)

Mastermind Party : За Равносметката, Целите и Мечтите...

 

Скъпи приятели,

21.12.2012г. е една съдбовна и много специална дата, наситена с огромна енергия и очаквания за промяна, нещо ново или просто край на света.

Именно такъв ден е момент да се замислим! Да се замислим за живота, за себе си, за бъдещето и миналото си, да си направим равносметка - какво постигнахме, къде сгрешихме, какво научихме и къде искаме да отидем. Сега е момента да се върнем съвсем малко назад и да осъзнаем поуките от недостигнатите цели и недовършените стъпки. Но също така сега е и най-добрия момент за да поставим новите такива. Сега е момента за новите цели, за високите цели, за дребните ни желания и за големите ни мечти.

Кой друг да поканим за да ни сподели своя опит по темата, освен няколко наши приятели от висшия пилотаж на мечтите и постигането на целите. Трима от най-популярните гост-лектори на Mastermind Party събитията през изминалата година:

Гергана Маркова - Заради, която на 21 Май Mastermind Party-то се пръскаше по шевовете, а земята се разтресе и преносно и буквално! Главен водещ на обучението по личностно развитие в Марков Колеж, Управител на Ликора ООД и преподавател по Личностно развитие в Нов Български Университет.

Борис Колев - Който на 21-ви Юни също ни поразтресе с доста необичайната на пръв поглед за него тема за Психологията на Флирта. Борис е един от най-успешните млади предприемачи в Европа според световните медии. Борис е собственик и генерален директор на JT International, основател на CSR Bulgaria и Mastermind Bulgaria.

 

Третият гост ще оставим в тайна. Целта ни е да ви предизвикаме и да си поиграем с творческата ви мисъл. За нас последното парти за годината е още по-специално и искаме да ви подарим незабравимо изживяване и емоции. Изберете възможността да споделите с нас този незабравим момент 21.12.2012. Обещаваме ви голям купон.


Това, което поискахме от нашите лектори за 21-ви е да ни разкажат именно, как те го правят. Как правят равносметка на събитията, как поставят своите цели и правят изборите си, как мечтаят, какво правят с тези мечти и все се случва така, че те ги постигат с лекота. Искаме от тях да ни кажат всичко, инструментите с които мислят, целеполагат и управляват живота си.

 

Ще преживеем една вечер с много емоции, дали практична или мистична, рационална или разтърсваща  - ще видим, от нас зависи!

 

Очакваме ви на 21.12.2012 г. /петък/, този път в бар Morgans на бул. Александър Стамболийски 41, където от 20.00 часа.


Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/
за да Ви добавим в списъка с гости.

Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители. В случай, че не се регистрирате предварително ще можете да влезнете на партито срещу 15лв

С нетърпение и удоволствие ви очакваме на 21-ви!

 

 

Последна редакция Понеделник, 17 Декември 2012 18:40
Mastermind Team

Последни статии от Mastermind Team

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе