Събота, 13 Октомври 2012 10:39
Оценете статията
(0 оценки)

Mastermind Party : Психологическо айкидо

 

Скъпи приятели,

След огромния интерес, който д-р Венцислав Стоев събуди във всички нас с лекцията си на тема: „Ефективна комуникация”, в която ни разясни как да комуникираме правилно и как да се разбираме ефективно с всички, които ни заобикалят, сега той отново бъде с нас, за да ни разкрие тайните на „Психологическото айкидо”.

Тази интересна тема ще ни бъде представена в няколко аспекта от д-р Стоев. Всеки, който се присъедини към седмото подред MasterMind party ще научи какво представлява и какво е приложението на психологическото айкидо, а също така и за бойните изкуства, които можем да използваме при разрешаването на конфликти. Освен това, д-р Стоев ще ни разкрие как да профилактираме конфликтите. Ще разберем как да печелим конфликтните ситуации и как да бъдем достатъчно ефективни в тях, така че те да не влияят на емоционалното ни състояние.

Ако всичко това ви е интересно, ще се радваме да се видим на 21.10.2012 г. /неделя/ в познатия ни пиано бар “May Way”, където от 20.00 часа ще стартира седмото издание на MasterMind Party.

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/
за да Ви добавим в списъка с гости.

Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители. В случай, че не се регистрирате предварително ще можете да влезнете на партито срещу 15лв.

С нетърпение и удоволствие ви очакваме на 21-ви!

 

 

Последна редакция Събота, 13 Октомври 2012 10:44
Борис Колев

Борис Колев

Борис Колев е един от най-успешните млади преприемачи в България. Борис е един от основателите на Мастърмайнд България и е председател на Борда на Директорите. В момента...

Интернет страница: www.boriskolev.com

Последни статии от Борис Колев

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе