Петък, 06 Юли 2012 15:03
Оценете статията
(2 оценки)

Mastermind Party : Ефективна комуникация

Скъпи приятели,

След като вече разкрихме тайните на флирта и точно преди лятната ваканция на екипа на Masrtrmind, дойде време да отдадем дължимото и на методите за ефективна комуникация, които ще ни бъдат представени от д-р Венцислав Стоев на следващото Mastermind Party на 21.07.2012 г. /събота/, в добре познатия на всички Пиано бар My Way.

Д-р Стоев е първият зъболекар в България, който има второ висше образование – психология. Вследствие на своите знания той въвежда различните психологически методи в комуникацията с пациенти. Работата му в тази посока го вдъхновява за написването на две книги, свързани с ефективната комуникация с пациенти, които са първите с подобна насоченост в България. Д-р Венцислав Стоев е известен лектор по темите свързани с комуникацията, като често изнася лекции по комуникация и в Русия.

На тази лекция той ще ни разкаже как да комуникираме правилно и как да се разбираме ефективно с всички, които ни заобикалят.

Заповядайте на 21 Юли /събота/, от 20:00 часа в отново в пиано бар My Way, на петото издание на MasterMind Party – Ефективна комуникация!

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/ за да Ви добавим в списъка с гости.

Разбира се, не е и безплатно. Сложили сме символична такса от 10лв. на входа, за да мотивираме допълнително всички вас, и да избегнем наличието на случайни посетители. В случай, че не се регистрирате предварително ще можете да влезнете на партито срещу 15 лв.

Очакваме Ви!


Пожелаваме Ви положително лятно настроение и до 21-ви!

 

Последна редакция Петък, 06 Юли 2012 15:06
Борис Колев

Борис Колев

Борис Колев е един от най-успешните млади преприемачи в България. Борис е един от основателите на Мастърмайнд България и е председател на Борда на Директорите. В момента...

Интернет страница: www.boriskolev.com

Последни статии от Борис Колев

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе