Неделя, 17 Юни 2012 13:25
Оценете статията
(0 оценки)

Mastermind Party : Изкуството на флирта!

Скъпи приятели,


имаме удоволствието да Ви поканим на четвъртото под ред MasterMind Party, което ще се проведе на 21 юни във познатия ви Пиано бар My way, където за пореден път ще преживеем една страхотна вечер, а този път и доста необикновена. Тази вечер ще се черпим практически знания от един от най-успешните млади предприемачи в България и Европа, както и един от създателите на Mastermind Bulgaria - Борис Колев. За разлика от повечето изяви на Борис този път няма да си говорим за бизнес, предприемачество или социални каузи.. този път ще си говорим за ФЛИРТА. Да, правилно прочетохте, за Флирта - в живота, в любовта, в бизнеса и въобще за флирта, като начин на общуване. Приготвили сме доста игри и забавление, така че отново ви очакваме заредени с настроение.

Заповядайте на 21 Юни, от 20:00 часа в отново в пиано бар My Way, на четвъртото издание на MasterMind Party - Изкуството на флирта!

Знаете, че местата са ограничени, единственият вход за събитието е чрез регистрация тук http://mastermind.bg/party/
за да Ви добавим в списъка с гости.


Пожелаваме ви усмихнати дни и до 21-ви! :)))

 

Последна редакция Понеделник, 18 Юни 2012 11:17
Борис Колев

Борис Колев

Борис Колев е един от най-успешните млади преприемачи в България. Борис е един от основателите на Мастърмайнд България и е председател на Борда на Директорите. В момента...

Интернет страница: www.boriskolev.com

Последни статии от Борис Колев

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе