Събота, 20 Април 2013 18:57
Оценете статията
(8 оценки)

Алекс Ломски - магнетичен, успешен и истински ценител на женската красота

Алекс Ломски е фотограф и актьор в еротичния жанр, ценител на женската красота. Същността на неговите занимания неминуемо го среща с много хора с интереси в областта на еротиката и сексуалните взаимоотношения. Заобиколен от красиви жени и сблъсквайки се с техните желания и проблеми, както и задоволявайки техните потребности от информация и знания, които те търсят от него, като човек със сериозен житейски опит, той започва да отговаря на нуждите им и да дава индивидуални експертни съвети. В един момент от живота си Алекс разбира, че обкръжаващата го среда има крещяща нужда не само от разработване на стратегия за комуникация, но и от себеопознаване. Така е стартирала неговата кампания от разяснителни семинари. Алекс Ломски  може да се похвали с 14-годишен брак с невероятно красивата  Еделвайс. Той работи в посока отваряне на мъжкото съзнание за печелившата формула за най-точния път към сърцето на жената.


Здравей, Алекс. За мен е истинско предизвикателство да проведа днешното интервю с теб. Ще започна с един малко необичаен въпрос- ако имаш възможност да опишеш себе си само с шест думи, кои биха били те ?

 

Уверен, Харизматичен, Успешен, Опитен, Магнетичен, Доволен.

 

Когато се погледнеш в огледалото, какво виждаш?

 

Сутрин или вечер?
Когато се погледна в огледалото виждам един интересен мъж, който иска да предаде своя личен опит в общуването с женския пол на всички мъже, които усетят че имат нужда от това. Мъжете много по-рядко търсят помощ от други мъже по отношение на жените и не си признават, че могат да научат още много неща. Ние се обръщаме към някого за съвет само ако сме сигурни, че този човек има какво да ни каже или когато преценим, че той има правилното решение за техния проблем. Така, че това виждам в огледалото един уверен и осъзнат мъж, който носи в себе си много информация и знания по отношение на нежния пол.

 

Коя е най-запомнящата се случка в живота ти?

 

Запознанството ми със съпругата ми беше невероятно изживяване за мен. Всичко се случи много спонтанно, много странно. Интересното е, че в момента аз уча мъжете как да се запознават с жени, а моята жена пое инициативата и се запозна първа с мен. Тя просто владее добре техниката да се запознава и да оставя добро първо впечатление.
По темата секс има много впечатляващи случки. Спомням си как правих секс със съпругата ми в движение, с кола, посред бял ден. Това се случи в Италия, на магистралата, подминавахме всички коли. Зад нас се беше събрала една дълга колона от коли на фенове на това, което правим в момента. Не го препоръчвам, но беше наистина уникално изживяване, много емоционално.

 

Разкажи ни малко повече за твоята съпруга, как те допълва в живота тя?


Доста неща са изписани за Еделвайс, даже повече отколкото за мен самия. Тя ме допълва много. Жена ми е достатъчно освободена и уверена, за да ми осигури свободата да правя това, което ми харесва. За да имаш подобна съпруга, красива, неустоима и секси се иска доста увереност и смелост. Тя е моят източник на сила, на тонус, на желание за успех и на стремеж да се поддържам във форма. Старая се да проявявам постоянно внимание към нея, така се научавам от какво има нужда тази жена, за да остана нейният мъж.

 

Кой е най-прекият път до сърцето на една жена?


На първо място е важно жената да разбере, че си я забелязал. Обикновено се случва следното, мъжете не забелязват жените, чието внимание са привлекли. Те просто не обръщат внимание на невербалните сигнали, които се изпращат към тях от нежния пол. Все пак ако открием интерес в една жена, ние ще успеем да отвърнем адекватно на нейната реакция и да обърнем обстоятелствата в своя полза. Действието също се оценява високо от жените. Според мен е необходимо още мъжът да вдъхне доверие в една жена, което може много бързо да бъде постигнато с правилните техники. Има правила или начини за изграждане на доверие между двама напълно непознати мъж и жена. Друго, което смятам за важно, е да бъдем честни и откровени с жените, те имат интуиция за лъжата. Не обещавайте неща, които не можете да изпълните!
Например, ако мъжът бъде ясен от самото начало, че иска само секс, жената ще бъде наясно с неговите намерения към нея. Най-вероятно може да има странна реакция от подобна искреност, но поне жената няма да бъде заблуждавана.

Какво в една жена може да провокира мъжкия интерес?


Мъжете сме визуални същества. Ние избираме по-лесно от жените защото виждаме и харесваме, докато при нежния пол са определящи чувствата и емоциите.
Много неща могат да провокират интереса на един мъж усмивка, поведение, облекло, визия. Но всички тези неща са външни белези. Ние реагираме на външните белези.
Ще кажа нещо, с което не всички жени са съгласни с мен. Жените са по-примитивни от мъжете. Думата „примитивно” води началото си от приматите, тоест всички онези първични инстинкти. Нежният пол реагира на вторичните полови белези на мъжа стойка, поведение, стил на обличане, увереност и излъчване. Жената слуша сърцето си, а не разума. Ние сме малко по-рационални, просто знаем каква жена ни харесва и реагираме на нея, когато я видим.

Разкажи ми малко за твоята работа и проектите, с които се занимаваш в момента.


От както съм заедно с Наталия, аз водя  тридневен курс за мъже, винаги съм искал с това да се занимавам. Преди водех един малък модул при работата си с Еленко Ангелов. С него обикаляхме България, беше много интересно. Но аз самият исках курсовете, които водя, да са малко по-практически.
Сега това е реалност, благодарение на опита на Наталия. В нашите обучения говорим за целия механизъм за привличане на жени и обръщаме внимание на различни терапевтични техники. Мъжете, които посещават тези тренинги са онези, които са осъзнали, че се нуждаят от повече информация по отношение на секса и жените. Това са господа уверени и на определена възраст, аз привличам подобна аудитория, мъже като мен. Ние им помагаме да изградят една вътрешна сила и увереност, стараем се да обърнем внимание на всеки един поотделно. Накрая на третия ден има и много практическа част. Предизвикваме участниците да упражнят наученото, да преодолеят основните си страхове и да действат. Например, упражняваме запознанство аз избирам първото момиче, което мине и кой да се запознае с нея. Ако един мъж осъзнае какъв е неговият ресурс и как да го използва, всичко останало се случва много лесно.

Радваме се, когато успеем да привлечем повече мъже.

С Наталия провеждаме и семинар на тема „Успешна комуникация с другия пол”, на който се стараем да споделяме неща, които могат да бъдат полезни и на двата пола. От насоки към нежните половинки как да повярват, че заслужават повече от живота и как да бъдат сексуално привлекателни, до съвети към мъжете как да станат по-уверени в себе си и да жънат успехи с жените.

 

Сега се сетих за един от любимите ми филми с Мел Гибсън „What women want”. От твоя гледна точка, какво искат жените?


Не знам какво искат жените, само знам, че го искат веднага

По какъв начин се разтоварваш след работа?


Обикновено всичките ми обучения завършват с много високо ниво на емоции и енергия. След края на събитието ние с Наталия и част от екипа винаги отиваме някъде, да си поговорим. Енергията е много силна и имаме нужда да разпуснем.

Спомням си, че бяхме поканени да проведем един семинар в Нов български университет и всичко премина много забавно и весело. Представи си 200 студенти, каква енергия се образува. В този случай имаше около 70% момичета, просто не мога да опиша с думи изживяването. Лекцията завърши към 16 ч. а аз се прибрах у дома в 2 ч. Имах много енергия за изразходване през този ден. Всичко, което се случи, беше уникално и зареждащо. Когато голяма група хора са настроени положително към теб усещането е незабравимо.
Всъщност аз нямам необходимост от разтоварване след работа, а по-скоро от разреждане.

 

Как изразяваш любовта към самия себе си?


Правя това, което искам. Обичам да се храня в „Макдоналдс”, може би това няма да се хареса на вашата аудитория, но аз така глезя себе си. Ето например, по време на съвместната ми работа с Еленко Ангелов, той е вегетарианец и този начин на хранене много го ограничаваше. Имаше един случай обаче, когато двамата посетихме един вегетариански ресторант и аз след това два дена не се чувствах особено добре. И двамата не останахме доволни от храната там.
Един приятел ми каза, че чул слух за това, че в храната в „Макдоналдс” добавят съставки от гума, а аз му отвърнах : „Гума, гума, ама вкусна!”. В крайна сметка за всеки е важно да прави нещата, които смята, че са правилните за него.
Дори работата, с която се занимавам, е, защото ми харесва. Аз смятам, че имам какво да кажа и споделя с хората и обратната връзка към мен е, че добре се справям и хората са доволни от съветите и знанията, които получават. Аз имах щастието по време на работата си в Италия да се запозная и да общувам с много красиви и уверени жени. Опитът, който получих, ми е много ценен в живота и работата. Чувствам се полезен.

Старая се да градя живота си така, че всичко около мен да е максимално просто.

 

Какво още е необходимо да се знае в България по отношение на секса?


Много неща не се знаят. А доста хора се мислят за експерти в секса. Те не познават тялото си, гениталиите си, ерогенните си зони, не си дават сметка, какво ги възбужда, не експериментират в секса.
Ето например, ти знаеш ли как изглеждаш отдолу? Замисляла ли си се, какво се случва в теб във физиологично отношение? При мъжете е малко по-различно, ние от малки се учим да си доставяме удоволствие и дори, да кажем, да ходим до тоалетната.
Сексът е моторът на еволюцията, иначе нямаше да сме тук. Просто е необходимо да се преборим със срама и да добием една елементарна сексуална култура.
Важно е за един мъж да знае видовете оргазми и кой оргазъм как се постига. Това му носи по-голяма увереност. Едно от най-важните неща за нас е да бъдем приети и да доставяме удоволствие на жената. Когато мъжът има хармонични сексуални отношения, той става по-успешен.
В Италия много повече се говори за секс, има и безброй предавания, въпреки че италианците са много религиозни. В Италия две от най-ключовите неща са фамилията и църквата. Дори жена ми Еделвайс правеше клипчета с образователна цел за мобилни приложения. Тези клипчета бяха кратки, имаше актуални въпроси на тема секс, на които тя отговаряше.
Ние в България в това отношение сме нещо като пионерчета. Има постоянно ограничение какво може да се казва в публичното пространство.

 

Какво предстои за теб през 2013 г.?


С Наталия замисляме  нови проекти, които да са по-интересни за хората. Имаме желание да проведем тренинг в чужбина, например в Италия. Това е моята втора родина. Например, един тридневен семинар за жени по „Шопинг” на тема взаимоотношения. Майтапим се, че ще пуснем български жени да свалят италианци.
Стремим се да открием точната формула как да привлечем повече мъже. Жените по-лесно търсят решение на възникнал проблем във взаимоотношенията. Докато мъжът е по затворен и по-трудно приема съвети.
С Наталия имаме една голяма цел да напълним зала 1 на НДК. Напоследък често посещаваме едно заведение (бел. ред. „Това, в което сме в момента”), което е в НДК, и сякаш сме готови да създаваме по-грандиозни събития.

 


Какво е твоето послание към нашата общност?


Бъдете по-смели, говорете истината, почитайте искреността във взаимоотношенията си и бъдете преди всичко себе си.


Благодаря ти, Алекс, пожелавам ти да участваш активно в развитието на сексуалната култура в България, да продължиш да споделяш личният си опит с тези, които потърсят помощ и да получаваш все по-голямо удовлетворение от живота си.


С Алекс Ломски можете да се свържете по-следните начини:

1. Чрез сайта на Учебен Център по Сексология и Щастливи Отношения ТУК

2. Чрез профила във фейсбук ТУК

 

Последна редакция Понеделник, 22 Април 2013 09:15
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе