Сряда, 29 Януари 2014 10:17
Оценете статията
(2 оценки)

Благодаря, приятелю!

Скъпи приятели, усещам вдъхновение да разкажа една прекрасна история с много интересен финал. Вие знаете, че Мастърмайнд България сме почитатели на филма „Тайната” и аз силно вярвам, че когато си пожелаем силно нещо, но не на всяка цена, то се материализира в живота ни. Естествено е много важно да сме съвсем наясно с целите си защото понякога, когато постигнем нещо желано, вече не го искаме.

На едно миналогодишно парти организирано от нас, аз много целенасочено си пожелах да се запиша на коучинг при тогавашният ни гост Александър Николов. Бях чувала много за работа със себе си под формата на коучинг и исках лично да пробвам. Проблема в този момент да не го направя беше, че не разполагах с необходимите средства за да осъществя това свое желание. Партито мина супер, Сашо беше прекрасен и мотивиращ, но на мен ми се наложи да си тръгна преди края на вечерта и пропуснах една голяма изненада за гостите тази вечер. Всеки дошъл имаше подарък 30 минути безплатна консултация с лектора. Оказа се, че има и една специален подарък, един месец безплатен коучинг към човек, предложен от публиката, който не може да си позволи финансово да се подложи на подобен вид личностно развитие.

Няколко дни след партито с мен се свърза Сашо и ми сподели, че аз съм човекът, който е избран да получи неговата специална коучинг сесия. Аз не можех да повярвам на късмета си, явно съм била препоръчана от мои приятели да спечеля този прекрасен бонус. Моето желание малко след като беше намислено се сбъдна, даже в повече отколкото очаквах. Сигурно можете да си представите еуфорията, която ме обзе и ентусиазмът, с който приех да се срещна със Александър. Той е близък приятел, интересна личност и човек, от който може да се научи много. За мен нямаше по-голям подарък в този момент.

Още на първата ни среща Сашо ми подари много безценни подаръци и инструменти за подобряване на живота ми и постигане на личните ми цели. В самото начало на срещата ние формулирахме моите цели за една година напред и побеседвахме, по какъв начин бихме могли да ги направим по-постижими. Всъщност още след първите минути заедно ние вече работехме усилено за промяната тук и сега. Накрая получих интересно домашно, което нямах търпение да започна да изпълнявам, толкова мотивирана се чувствах от нещата, които ми се случват. Резултатите в собствената ми глава не закъсняха. Чувствах се добре сутрин, ставах доста по-рано от обикновено и правех зареждащи упражнения, които моментално ме поставяха в „топ-състояние”. Естествено Сашо редовно поддържаше връзка с мен между срещите ни, за да се информира за случващото се с мен. Така неусетно коучинга ни свърши и аз с дълбока благодарност продължавам напред.

Защо написах тази статия ли? Защото за мен е важно да благодаря за безценните мигове, които прекарах с Александър Николов и за да ви мотивирам наистина да не спирате да мечтаете и да желаете по-добър утрешен ден за себе си. Вярвам, че всичко ни се случва точно, когато е необходимо и нашите учители ни намират, за да ни научат да вярваме в себе си и да се обичаме.

Благодаря ти приятелю!

Последна редакция Сряда, 29 Януари 2014 10:32
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе