Петък, 07 Юни 2013 07:18
Оценете статията
(2 оценки)

Курс по Фенг Шуй “Летящи Звезди” (SAN YUAN).

Курсът обхваща:


Цикли на времето във Фенг Шуй: Въведение в принципите на летящите звезди. Цикли на времето. Смяна на периодите и смяна на качеството на енергията в различните периоди. Двaдесет годишни периоди, годишни и месечни цикли.

Влияние на звездите. Видове звезди. Позитивни и неблагоприятни енергийни влияния. Изчисляване на звездите. Хороскоп на дома според различните периоди и различните посоки. Как се използват звездите. Активиране на позитивните и лечение на негативните енергийни влияния. Смяна на периода на сграда или част от сграда.

Особени случаи. Комбинации от звезди. Лична звезда пазител. Комбинации от звезди за различните стаи от дома: вход, антре, спалня, дневна, кухня. Годишни влияния. Негативни аспекти на времето: Tai sui (Гранд Дюк), Sui Poh, San Sha (3 killings), 5 yellow. Годишен хороскоп. Учебни казуси. Приложение на San Yuan.

Участниците в курса Фенг Шуй “летящи звезди”:


Ще получат съществени познания, необходими за прилагането на Фенг шуй в собственото им пространство – дома или офиса и ще придобият информация как да засилят най-съществените фактори в дома си, които им оказват влияние и как да подтиснат негативните. Летящите звезди са една от най големите и дълго пазени тайни на Фенг шуй, без които приложението му е невъзможно.

Цената включва:


Такса за участие, учебни и работни материали, карта за 20 % отстъпка от цената на бъдещ проект (картата може да бъде подарявана и преотстъпвана), една безплатна консултация от водещия върху личен жилищен план, участие в един практичен ден, карта за 20 % отстъпка от Фенг шуй магазин Хармония. Сертификат да участие. Този семинар е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения.

Провеждане Фенг Шуй “летящи звезди” :


Кога : 4 юли (четвъртък) 13.30.18.30 ч.; 5 – 7 юли (петък, събота, неделя) – 10.00-18.00 ч. – общо 26 учебни часа.

Къде : ул. Проф. Георги Златарски № 18, ет. 5, ап.17

Водещ : Росицa Георгиева.

Цена: 500 лв. При плащане до 18.06.2013 г. цената е: 450 лв.

За записвания и регистрация:

 

Росица 0892 604 241, Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Допълнителна информация:

За водещата на семинара можете да намерите повече информация тук

Последна редакция Петък, 07 Юни 2013 09:31
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе