Петък, 07 Юни 2013 06:26
Оценете статията
(3 оценки)

Курс по Фенг Шуй - базово ниво

Курсът обхваща :


Класически Фенг ш уй: понятие, история, концепция и теория на чи, ин и ян; символи на ин и ян; мястото на Фенг шуй в живота ни; решетка на Ба Гуа; теория за петте елемента, отношение на Ба Гуа решетката с петте елемента; цикъл на трансформация на петте елемента; Връзка между цвят, форма и елемент. Символи. Система на Фенг шуй - четирите основни класически школи – San He, Ba Zhai, San Yuan, Zuan Gong Da Gua.

San He - Външни форми (ЕКСТЕРИОР): Качества на чи на заобикалящата ни среда - четирите защитника (4 Heavenly Animals). Основни фактори от заобикалящата ни среда и значението им. Форми на пространството. Значение на входната врата във Фенг шуй; Други външни фактори: пътища сгради, пилони, строежи, болници, църкви – влияние в живота ни; Значението на външните фактори в предградията, града и извън града.

Ba Zhai – Влияние на интериора. Форми и ъгли. Основи на Ba Zhai: дефиниция, осемте двореца. Приложение на Ba Zhai. Лично енергийно число (Ming Gua). Съвместимост на личното енергийно число. Изчисляване. Посоки и местоположения. Как се ползват посоките във Фенг шуй. Работа с компас. Начини на измерване на къщи и апартаменти. Работа със скица. Ключови фактори във Фенг шуй: входна врата, кухня, спалня, сервизно помещение – основни положения. Стълби, заден вход; Значение на мазето и тавана. Учебни казуси.

Участниците в курса Фенг Шуй базово ниво :


Ще получат адекватни знания за това какво представлява Фенг шуй и съвременното му приложение на разбираем език. Ще научат по какъв начин се отразява на живота им пространството, което обитават – дома или офиса, кое е личното им енергийно число и как да ползват тези знания на практика за увеличаване на късмета и благоденствието си. След завършването на това ниво те ще могат напълно самостоятелно да прилагат на практика принципите на Фенг шуй в собственият си живот. Знанията придобити от този курс ще поставят основите на бъдещата им практика в изкуството на Фенг шуй.

 

Цената включва :

 

Такса за участие, учебни и работни материали, компас, безплатна консултация от водещият върху личен жилищен план, 30% отстъпка от цената на бъдещ проект; 20% отстъпка във Фенг шуй магазин “Хармония” fengshuimagazin.net ; практически съвети за активации на личните посоки на всеки от участниците: кариера, здраве, любов и взаимоотношения; спокойствие и баланс, духовно развитие; информация и предоставяне на допълнителна литература по заявка. Този семинар е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения.

Провеждане Фенг Шуй базово ниво :

 

Кога: 26 – 28 септември (четвъртък - събота) 10.00 – 17.30ч.

Къде: уточнява се.

Водещ : Росицa Георгиева.

Цена: 480 лв. При ранно записване: (до 05.09.2013г.) 400 лв. Ранното записване предполага депозит от 50%.

За желаещите да повторят курса цената е 80 лв.

За записване и регистрация:

 

Росицa : 0892 604241  Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Петя : 0879 510 808  Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Допълнителна информация :  повече информация за водещата може да получите тук


Участниците ще получат сертификат за участието си в курс по Фенг Шуй - базово!

Последна редакция Петък, 07 Юни 2013 09:35
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе