Понеделник, 06 Март 2017 15:25
Оценете статията
(3 оценки)

Училище за моята женска душа - онлайн обучение

 

В училище учим всичко друго, но не и как да живеем собствения си живот. Не ни учат как да намерим любовта, как да разбираме нашите и чуждите емоции ..., как да общуваме с партньора и децата си, как да открием своето призвание. Като цяло, никой не ни учи как да бъдем удовлетворени и щастливи, учат ни само как да имаме имидж на успешен човек в обществото. Но... законите на външния успех и вътрешното щастие са различни!


Поредицата уебинари „Училище за моята женска душа“ дава възможност да бъде наваксано непреподаденото житейско знание. Водещите Ирина и Галена, са подбрали най-важното знание от книги, семинари и срещи с учители, най-ценния си житейски опит, най-дълбоките си прозрения за живота, щастието, любовта, работата, и сме ги включили в седемте модула на Училище за моята женска душа. Всичко е изпитано, проверено и изпробвано от нас!

 

Ирина Вълчева-Кръстева
Ирина e tреньор по личностно и духовно развитие Автор на романа „Докато търсех любовта... намерих себе си, а после теб“, издаден с артистичния псевдоним Мария Ивайлова. Водещ на тренинги, лекции и уебинари за личностно и духовно развитие. Автор на множество статии на теми като женска енергия, холистично здраве, партньорски взаимоотношения и личностно развитие. Част от екипа на Gnezdoto.net. Клиенти на Ирина са жени, тръгнали по пътя към себе си, на които тя помага да развият повече увереност, женственост, удовлетвореност от ежедневието, да намерят своето призвание и да съчетаят личните си духовни търсения с грижите за семейство. Създател на поредицата семинари „Как да бъда женствена и духовна едновременно?“, в която присъстват и елементи от ориенталските танци. Създател на женски клуб „Jasmine Woman's Spirit House”. Собственик и основател на вегетариански и рибен ресторант "Жасмин Тий Хаус" във Варна

 

​Галена Митева - бизнес коуч
Галена e от Шумен. Бизнес треньор, интернет предприемач и пътешественик. От 18 години работи в областта на маркетинга и мениджмънта.  Преди 5 години започва да изнася бизнес лекции през интернет. Чрез тези обучения помага на жени от цялата страна да променят живота си към по - добро - красота, щастие, богатство. Вече 15 години Галена се обучава по различни системи за мениджмънт, маркетинг и лидерство. Учила е при треньори по системата на Антъни Робинс, преминала е лична програма при израелския треньор Виктория Леви-Реувен, завършила е и Академията за треньори на Наталия Кобилкина. Извървяла е пеша пътя Камино - поклоннически път, дълъг 828 км. Тя е първият човек в България, който показа виртуално, в реално време, преминаването пеша на "Ел Камино де Сантяго". Нейната некомерсиална страница във фейсбук "Да поемеш по Камино" вече обединява хиляди хора около идеята за пътуването по този път.  Магистър по икономика и информатика. Основател на редица сайтове и блогове. Има син на 14 години.

Това училище е различно, защото включва холистичен подход към всяка ученичка - методите и теорията ни обединяват западната наука, психологията, духовното познание и езотериката. Уроците са основани на теорията за единство на ум, душа и тяло, защото в Новата ера работи и дава резултати само този подход. Липсата на това единство е масов проблем и ето до какво най-често води:.

 

• Конфликти в отношенията с близките хора

• Неуспех при търсене на партньор

​• Неудовлетвореност от брака или връзката си

• Неспособност да владеем емоциите си

• Неудовлетвореност от професионална или лична реализация

• Потиснатост или липса на енергия, болести

• Чувство за празнота, дори без конкретна причина

 

За повече информация :

Марина Лютова

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Facebook: Marina Lyutova

Последна редакция Понеделник, 06 Март 2017 15:42
Marina Lyutova

Последни статии от Marina Lyutova

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе