Warning: Creating default object from empty value in /home/thesecret/www/root/components/com_k2/models/item.php on line 191
Вторник, 10 Май 2011 13:40
Оценете статията
(1 Оценка)

„Отговорът” - Джон Асараф, Мъри Смит

Джон Асараф е ключов член на екипа, осъществил проекта „Тайната”. А в „Отговорът” той заедно със съавтора си Мъри Смит (предприемач и експерт по бизнес развитие) иска да стигне още по-далеч – да разкрие научното обяснение на Закона за привличането.

Асараф и Смит знаят как да сведат до минимум риска и да увеличат успеха, и в „Отговорът” те споделят своята мъдрост, опит и умения с милиони хора, които искат да постигнат собствените си мечти в живота. Използвайки най-новите изследвания за мозъка от традиционната наука, както и от квантова физика, в книгата те показват как читателите могат действително да „пренавият” мозъците си за успех и да създадат живота, за който мечтаят. Те предлагат обучение на читателите си как да привлекат и използват новооткритите и необичайни методи за постигане на бизнес успех. Авторите ни разкриват вярвания, навици, мисли и действия, които са използвани са за изграждане на осемнадесет супер успешни компании.

Всеки читател, който осъзнае и приложи на практика принципите на тази книга, би могъл да усети огромна трансформация и да постигне живота, за който мечтае.

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе