Петък, 13 Май 2011 13:04
Оценете статията
(2 оценки)

Боб Проктър

Боб Проктър е смятан за един от най-великите оратори в света на тема забогатяване. Той учи хората как да открият скритите си способности и да създават повече, да бъдат повече във всяка една област на живота. Неговите теории са базирани на разсъжденията на Наполеон Хил "Мисли и забогатявай”!

За повече от 40 години, Боб Проктър е съсредоточил цялата си програма около това да помага на хората да създават всеобхватен просперитет в живота си, учи ги как да стимулират и подобрят взаимоотношения си с другите хора, също така и как до достигнат до по-висока степен на духовно осъзнаване. Като един от най-уважаваните говорители в света на благоденствието, той е международно известен със своя вдъхновяващ стил.Боб Проктър знае как да помага, защото и той е бил в същото положение - от един живот изпълнен с искания и ограничения. През 1960 г. той е бил изключен от училище, след което дълго време има проблем с намирането на работа и затова бързо натрупва дългове. Някой му дава книгата на Наполеон Хил "Мисли и забогатявай - която засажда семената на надеждата в съзнанието на Боб. Само за месец и с по-нататъшна подкрепа от произведенията на Ърл Найтингейл, живота на Боб буквално се обръща. За около една година започва да изкарва повече от $ 100,000, а скоро и $ 1 милион долара.

Боб се премества в Чикаго, за да работи със своя реален наставник, Ърл Найтингейл. След като достига позицията - заместник-председател на продажбите, той създава своя собствена фирма за семинари.

Боб Проктър сега пътува по света и обучава хиляди хора как да вярват и действат, използвайки величието на собствените си умове.

Bogomil Stoev

Последни статии от Bogomil Stoev

Сродни статии (по етикет)

Обратно горе